Pages

Ads 468x60px

Social Icons

luni, 9 iulie 2012

Portofoliu

Echipa Pro-ContentWriter vă stă oricând la dispoziţie, cu servicii complete şi profesionale în redactarea de articole web optimizate SEO. Însă pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte, vă propunem să acordaţi două minute vizionării portofoliului nostru.





Unul dintre cele mai ample proiecte a fost portalul de ştiri sportive sportvia.ro. Siteul a fost preluat de la zero, chiar de la început. Am redactat până acum peste 800 de articole optimizate SEO în cinci luni de activitate.
Prin folosirea densităţii optime a cuvintelor cheie, Google a indexat portalul, în dese rânduri, în top 5 căutări.
Articolele redactate au vizat atât ştiri strict informative cât şi analize, sinteze, rezumate, etc.
Prin activitatea de pe social media am captat interesul fanilor având articole cu peste 100 de like-uri pe Facebook.
Link: http://www.sportvia.ro/author/paulb/





Obiectiv de Suceava este un ziar local reprezentativ pentru judeţul Suceava, cu o bună vizibilitate atât în print cât şi în online.
În calitate de redactor full time al acestui cotidian aveam ca sarcină culegerea de informaţii (muncă de teren) şi apoi redactarea de articole pe teme diverse (de la justiţie, poliţie, şi administraţie până la cultură).
Experienţă: august 2011 - prezent
Link: http://www.obiectivdesuceava.ro/v2/?s=bondar






Munca unui content writer nu presupune doar elaborarea de articole matematice ci implică şi anumite emoţii, sentimente. Şi cum, prin scris, aceste trăiri pot fi exprimate cel mai bine, articolele de pe scrieliber.ro au reprezentat un prilej prin care am putut să transpunem percepţiile, valorile şi idealurile noastre.



Astfel, prin editoriale şi eseuri, am încercat să atragem atenţia asupra anumitor aspecte ale vieţii contemporane. Demersul nostru a fost încununat de succes într-o anumită măsură fiindcă am reuşit să atragem un număr mare de cititori şi aprecieri.



Linkuri: http://scrieliber.ro/author/sergiu-marian/
         http://scrieliber.ro/author/catalin-paul-bondar/







Pe driveco.ro am tradus articole din limba engleză şi apoi le-am rescris în română. Aşa cum se poate observa şi din imagini, textele făceau referie în general la maşinile electrice şi mijloacele alternative de transport.
Link: http://driveco.ro/?s=Paul+BONDAR




Proiectul dailyiasi.ro avut ca scop crearea unui ziar local exclusiv local. Noi am avut de redactat editoriale şi articole referioare la administraţie. Editorialele redactate au fost printre textele cele mai vizualizate şi apreciate pe social media de pe site.
Linkhttp://www.dailyiasi.ro/index.php/actualitate/local/itemlist/user/76-catalinpaulbondar.html




Cu cei de la prinGalati.ro avem o colaborare foarte frumoasa, de lunga durata, caracterizata de profesionalism si seriozitate. Pentru acest site scriem articole din domeniile lifestyle, moda, auto, comemorari, eco, si it.




          Linkuri: 
                                                    http://www.pringalati.ro/author/sergiu/
                                                    http://www.pringalati.ro/author/iustina/
                                                    http://www.pringalati.ro/author/paul/















0 comentarii:

Trimiteți un comentariu